Вивіз будівельного сміття та побутових відходів у Запоріжжі в 2024 році

Вивезення будівельного сміття

При виконанні ремонту або реконструкції постійним супутником стає будівельне сміття. Активізація робочого процесу призводить до того, що відходів накопичується все більше. У якийсь момент їх уже просто ніде складати, і час замислитися над тим, як правильно чи зможете Ви самостійно зайнятися утилізацією будівельних відходів. Вивезення будівельного сміття та побутових відходів у Запоріжжі ви можете довірити компанії "Гранік". Ми пропонуємо вигідні тарифи, у нас в наявності великий автопарк техніки та кваліфіковані працівники.

Замовити послуги з вивезення сміття

Накопичення в приміщенні побічних продуктів ремонту створить для вас масу проблем. Ви не зможете нормально пересуватися по захаращених приміщеннях, що ускладнить і сам процес ремонту та реконструкції. Деякі відходи стають причиною скупчення пилу, що негативно впливає на організм.

Вивіз будівельного сміття в Запоріжжі краще довіряти професіоналам, які знають, де і як правильно проводиться утилізація будівельного сміття. Самостійні спроби можуть обернутися неприємностями, адже ви не володієте ні спеціалізованою технікою, ні контейнерами для будівельного сміття, не знаєте, куди можна вивозити сміття. Компанія "Гранік" працює на ринку вже понад 20 років. За цей час ми напрацювали солідний досвід, сформували команду професіоналів.

Вивезення будівельних відходів виконуємо спеціальним контейнером типу Abroll. Його ємність становить 21 кубометр, що дає змогу завантажити в нього до 12 тонн сміття. Цього цілком достатньо, щоб помістити накопичені будівельні відходи, а саме тверді відходи, що утворюються при будівництві, реконструкції, ремонті приміщень та споруд; відходи будівельних матеріалів і конструкцій, ґрунт, пісок тощо.

Як здійснюється вивезення побутових відходів

Вивезення побутових відходів у Запоріжжі - послуга, що надається окремо. До ТПВ відносять кілька різновидів сміття, які накопичує людина у своїй повсякденній діяльності. Тверді та рідкі відходи непридатні до подальшого використання в господарстві, але деякі з них можуть бути відправлені на переробку.

Вивезення ТПВ у Запоріжжі передбачає утилізацію залишків їжі, скляної тари, предметів з паперу та картону, пластику, пластмаси, та іншого. Частину з цих елементів сортують в окремі контейнери, щоб відправити на вторинну переробку. На вторсировині можна економити, адже на звалище відправиться набагато менше сміття.

Етапи вивезення будівельного сміття

вивіз відходів в Запоріжжі

Наша компанія відповідально підходить до процесу, тому ми вивозимо будівельне сміття за чітко сформованим планом:

  • прибуття і розміщення на місці роботи вантажного транспорту з контейнером Abroll;
  • наповнення великогабаритного контейнера для будівельного сміття, зокрема за допомогою вантажної техніки;
  • вивезення сміття з ділянки, після чого ви отримуєте чисту територію.

Ми пропонуємо вивезення будівельного сміття в Запоріжжі недорого з вантаженням, безпосередньо співпрацюємо із замовником, підписуємо офіційний договір на вивезення будівельного сміття зразок. За необхідності зобов'язуємося регулярно вивозити накопичені будівельні відходи (від мінімум 1 раз на тиждень до 31 разу на місяць). Детально графік транспортувань формується після спілкування з клієнтом і з'ясування всіх його потреб.

Куди вивезти будівельне сміття в Запоріжжі

* Полігон ТВ №1 м.Запоріжжя, який здійснює прийом будівельного сміття, знаходиться за адресою вул. Базова 10 В. ( 47.843571168465786, 35.268629281376064 )  

* У 2024 році полігон твердих побутових відходів працює за наступним графіком: Понеділок - Неділя з 09.00 до 19.00

* Вартість захоронення за 1 т. складає 255,55 грн в т.ч. ПДВ.
* Полігон приймає наступні види відходів 4  класу небезпеки:1. Тверді побутові відходи, 2. Будівельні відходи 3. Комунальні змішані відходи.* Полігон не приймає небезпечні відходи різних видів, наприклад люмінесцентні  лампи, термометри, акумулятори, шини, покришки, нафтопродукти, хімічні, промислові, фармацевтичні та інші види небезпечних відходів. 

Ціни на вивезення будівельного сміття в Запоріжжі 

Якщо ви замовляєте вивезення будівельного сміття в Запоріжжі, ціна у нашій компанії формується на підставі таких критеріїв:

  • кількість відходів, що транспортуються;
  • відстань до місця прибуття транспорту з контейнером;
  • вид і кількість використовуваного для навантаження обладнання або персоналу.

Врахуйте, що ви можете заощадити на вартості вивезення будівельного сміття, тому що ми надаємо нашим клієнтам і деякі додаткові послуги. Роботу персоналу вже включено в тариф, а оплату ви вносите або за фактом виконання робіт, або за передоплатою. Ніяких оплат за незрозумілі сервіси - умови співпраці максимально прозорі та документально завірені.

Переваги роботи з нами

Співпраця з нашою компанією "Гранік" принесе клієнтам чимало вигод. Зупинимося докладніше на таких позитивних моментах:

  • оплата здійснюється за кількістю вивезених відходів;
  • графік роботи підлаштовується індивідуально під кожного клієнта, працюємо у вихідні та святкові дні;
  • сортування дає змогу заощадити й не платити за вивезення відходів, які піддаються вторинній переробці;
  • автопарк охоплює вантажні автомобілі MAN, оснащені контейнерами для будівельного сміття Abroll, які є найкращими зразками на ринку для роботи з великогабаритними та будівельними відходами;

укладення договору відбувається відповідно до українського законодавства, вам потрібно тільки заповнити анкету і надати необхідні документи.

Ефективність нашого сервісу підтверджена значною кількістю замовників, які підписали з нами контракти на постійній основі. До їх числа увійшли понад 1 000 запорізьких підприємств, близько 200 ОСББ, велика кількість місцевих громад і приватних клієнтів. У своїй роботі ми дотримуємося екологічних стандартів, просуваємо серед клієнтів ідеї грамотного сортування сміття.

Якщо у вас залишилися запитання щодо особливостей співпраці з нами, менеджери "Граніка" готові на них відповісти за нашими телефонами або електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Ви можете докладніше дізнатися про способи оплати, отримати інформацію про документи, необхідні для укладення договору. Оператори з готовністю нададуть всі необхідні відомості.

Компанія "Гранік" у Запоріжжі — це команда професіоналів. Ми прагнемо робити навколишній світ кращим і чистішим, допомагаємо вам позбавлятися від непотрібного сміття. Для нас кожен замовник важливий, тому ми розробляємо для нього окрему стратегію роботи, спираємося на його переваги та побажання.

контейнери для вивезення будівельного сміття

 

 Замовити вивіз сміття в нашому відділу продажів та дізнатися деталі, щодо надання наступних послуг з вивозу сміття :

 

1. Вивіз будівельного сміття

2. Вивіз великогабаритних відходів

3. Вивіз ремонтних відходів

4. Вивіз листя та гілля

4. Вивіз твердих побутових відходів ( Вивіз ТПВ )

 

 

066 199 97 70
073 199 97 70
097 199 97 70

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.